Silent Heart ❦Tiny Hand
errghh !
Thursday, 26 January 2012 | 04:32 | 0comments
hm. aku call ko baru tehegeh hegeh nak bgtau kan? kenape tak ckp kat aku? aku bkn nak halang tp selalu nye ko bgtau aku dulu. tp skang tak. knpe eh? aku dah tak penting eh dlm hidup ko? okay fine. ko keluar dgn die pegi sane sini. knape tak ckp dgn aku??? nak tggu aku tanye bru nak jawab ko buat ape? err. dah lah satu hari tak msg aku langsung. buat aku tggu ko mcm org bodoh je. nanti if aku marah2 nanti gadoh. aku tak suke gadoh2 nie. hm. malam je kan ko msg aku? pagi tak text aku kn? aku tau bile ko keje ko mmg busy,tp bile hari tak keje? busy lg ke? dah la. pandai2 la ko cari lps nie. lg pn aku tak penting so msti ko takan cari aku kan. :'D

Older Post | Newer Post