Silent Heart ❦Tiny Hand
im happy! :D
Wednesday, 1 February 2012 | 09:01 | 0comments







hari nie aku rase lain sangat. happy aku lain sgt. walaupun td blnje die beli baju yg agak mahal tapi aku rase puas hati. :D aku taktau mcm mane ckp. tp aku mmg happy gile. nmpak tak pic2 yg kat atas tu,tu la tempat yg kiteorg shopping tadi. haha. walaupun tggu die 6 bulan sbb spm. bende tu tak jd problem utk aku. walaupun bnyk sgt bende yg kiteorg lalu tp sampai skang still kekal. mmg hari tu aku ade ckp nak break dgn die.. for me its hard to let him go. i love him so much. lantak korg nak ckp ape. hehe. cukup la sampai sini je aku merepek kay. ngehehe. ^.^ #BIE,THANKS FOR EVERYTHING OKAY CUMIL. :)

Older Post | Newer Post