Silent Heart ❦Tiny Hand
-LoveMyGirlFriends-
Wednesday, 7 March 2012 | 08:02 | 0comments
i love my friends a lot! suke duke semue aku suke cite kt dorg. walau mcm mane keadaan skali pn dorg still bole buat aku relax n cool. haha. thnks kawan! dorg semue nie complete kn life aku. full with colourfull mcm sticky note kt ats tu. hehe. gadoh dgn bf,dorg still ade. break dgn bf dorg still ade. senang cte dorg slalu ade tak kire aku tgh sedih,melalak,happy,laughing dorg semue ade. but now kiteorg tggal lime org je. yg sorg(nana waffle) dah pindah turki. hm. rindu nak tgk die gelak besa. haha. kalau lepak dgn die tak sah tade gelak besa. plus if mmbe aku sorg(alin) lg tu ade. betambah tambah kuat la dorg gelak. tp tape,bnde tu bkn bnde yg memalukan. bnde tu bole buat aku ingt kt korg bile aku da tue kerepot nanti. hehe. btw aku takut kehilangan korg. aku dah bnyk kali hilang kwn. sbb ats kesalahan aku sndri n sbb kesalahan ex-mmbe aku tu sndri. hope after korg sambung blaja mne2 jgn lupe contact2 eh. korg je la mmbe yg mampu buat aku gelak besa. if korg tinggal kan aku,aku rase separuh nyawe aku dah pegi. semue mmbe2 aku nie..mcm2 perangai ade..ade yg garang,ade yg gatal+ngade2 siket,ade yg blur,ade yg slalu nak serius, bak kate astro..macam2 ada..ehek!
aku syg korg gile doe. :/ and and if korg nak kawin pn jgn lupe jemput aku. hehe. :DD

Older Post | Newer Post