Silent Heart ❦Tiny Hand
you're not alone. :')
Friday, 6 April 2012 | 09:06 | 0comments

assalamualaikum n hye to korang2 yg bce blog aku nie. i appreciate n thank you so much luangkan mase bace blog aku yg ntah pape nie. hehe. :P nmpak title kat atas tu? mesti lah nampak kan. if x nmpak pakai la lens or spek mate tu. hehe. okay?

ape yg aku sangka semuanya betol. tapi kenape eh?? kenape bende nie jadi? aku pun x tau knpe. bile aku tanye orang...orang x bole jawab. sbb semue orang x de jwpn utk tu. Allah je tau ape jwpn nye. tapi kan..kenape die ckp die syg org tu lmbt? then before nie aku ape kat mate die? hm. sedih nye aku bile die ckp cmtu. okay. aku tau sape aku kalau nak banding kan dgn org tu. huhu. aku tak la semanje die. aku tak la secantik dia. aku tak jage kau mcm mane die jage you. sbb aku jauh. :'( kalau dekat i jage you hakim. mslh nye i jauh. you kne paham tu. :'( ape yg i jangke psl u. semua nya betul kan. i already told u that u love her. but me? u told me that jgn tggu u sbb u takut if u terima i die dtg utk terima u. but how about me?? u x nak die sakit? but me? okay. now i know. u lebih jage die drpd i. i sakit x ade sape tau. hm. i sabar je. sbb i x nak tgk org ckp i nie lembik. huhu. tp kenyataan nye i mmg lembik. huhu. hakim,u pernah janji dgn i u x kan buat mcm nie lagi. tp knpe skrg jadi lagi?? u know what..i x kuat nak lalu bnde nie. hm. u fikir sebelh pihak je. but me?
i sakit u x ade fikir. u fikir die je sakit. btw walau mcm mane pun i tggu u kay. if u ade problem share with me. sy x kan biarkan awk sorg2. i sakit mcm mane pun im always with u. :'D

aku pernah terfikir nak dduk tengah2 jalan raye then biar kereta langgar aku. biar lah aku sakit dekat hospital dr aku sakit sorang2 kat rumah. kat rumah x de sape tau aku sakit. tapi kalau kat hospital ade org jage aku and orang tau aku sakit ape. aku nak repeat paper pun x senang. asyik fikir bende yg same. korang yg bce nie thanks tau. sorry la semenjak kebelakangan nie post aku semua agak jiwang and melibatkan perasaan. tapi kat mane lagi aku nak luah kan perasaan aku selain blog aku nie. hehe. thanks bace. bubyee~ :'(

Older Post | Newer Post