Silent Heart ❦Tiny Hand
confused. ๏̯͡๏
Saturday, 12 May 2012 | 09:37 | 0comments
auw cak! xDD




assalamualaikum and good morning. hoho. time nie aku buat blogpost nie bukan la time pagi2 lepas
waktu subuh macam tu. sekarang waktu malaysia dalam pukul 12.30 am so pagi la kan? :D
tapi tak tau la waktu negara lain sekarang pukul berape. aku tau malaysia je. :) hari tu sibuk cerita
pasal danbo and cik ribena aku tu. hari nie aku nak sambung cerita pasal life aku. :')

hari demi hari lalu macam tu je. sedar tak sedar dalam hati aku dah ade orang lain. hm. walaupun
si dia still dalam hati aku tapi orang tu pun dalam hati aku jugak. :) aku nak buat operation lah nanti, sebelah hati bg dekat die. sebelah hati lg bg dekat orang tu. :P aku dah 2 tahun dengan die. macam2 benda aku lalu.
aku rase dah tiba masa untuk aku lepas kan die. tp dalam pd mase yg same aku tak ready nak lepas kan die.
macam keling kan? haha. biase la tu. and pasal orang tu plak. seriously aku dah sayang die tau sebenar nye tapi aku takut nak sayang die sebab aku takut 1 hari nanti aku mainkan perasaan die. maklum la die nak orang yg serious tapi aku nie mane lah pernah nak serious sangat. lg pun aku baru 18. so tak terfikir pasal tu lg. aku tak nak la orang cakap aku nie player/suke mainkan perasaan lelaki/tukar orang mcm tukar baju. ape tu? tak suke tau tak. hm. cukup lah benda2 macam tu aku buat time aku muda2 dulu. sekarang pn muda jugak cuma maybe aku dah agak matured. maybe la. tapi ade je orang cakap aku mcm bebudak. -_-
bagi korang yg bace blog aku nie,aku nie jenis orang yg macam mane? jujur je. aku tak kesah atas penilaian korang terhadap aku. maybe kritikan korang boleh buat hidup aku lebih baik. :)
aku takut nak sayang die sebab ape tau,aku takut nanti 1 hari aku masuk belajar dekat mane2 kolej,aku takut
aku terjumpe orang lain. aku tak nak la macam tu. aku tak tau la die bace ke tak. terpulang dekat die. hehe.

hm. sedih hidup aku. aku dah jumpe orang baru tapi aku pulak yang cuak. kenape entah. sebelum2 nie tak ade plak macam nie. or aku nie mmg ditakdirkan untuk sayang die dalam hati je tp tak berani cakap? yeke?
hm. aku tak berani nak cakap pape. k la. cukup sampai sini je. tata~ 



Older Post | Newer Post