Silent Heart ❦Tiny Hand
♥Danbo♥
Thursday, 10 May 2012 | 03:26 | 0comments





assalamualaikum and welcome to my blog yg tak seberape nie. hehe. thanks lah if selalu stalk blog aku nie. hehe.
nanti aku bg korang lolipop eh? korang suke flavour ape? if aku kan suke lolipop flavour watermelon. sedap doe. dulu time sekolah selalu beli lolipop kat 7e sebelah sekolah aku yg hebat tu. hehe. hebat ke? 

ehem2! :P hebat lah jugak. bangga lah jugak kan aku pernah sekolah kat situ. walaupun ade sikit kekurangan. grr. :D

jap2. sebenar nye aku bukan nak cerita pasal sekolah aku or lolipop. aku nak cerita pasal ade satu benda nie cute gile. serious. aku memang interested gile dengan bende nie. korang nak tau ape bende tu? benda tu adalah...  

jeng3! hehe. danbo. hehe. cute gile. mulut die yg penting tu. comel gila. aku nak buat plastic surgery lah nak bentuk mulut aku mcm tu. boleh tak agak2? haha. gurau je. cik kiah nie memang gile sikit. jap. 
sape cik kiah? aku main sebut je name orang. if orang tu tau tak ke aku kene pelangkung. tak pun kene pukul dgn batang penyapu. auwch! sakit tu. hehe. kalau aku dapat tu aku tak nak cakap ape. 
if nak cubit pipi danbo,danbo tak ade pipi. -.- maybe cubit pipi sendiri. hehe. aku sekarang tengah mencari patung ribena and my lover danbo aku nie. 
if korang ade nampak kat mane salah satu patung nie inform aku kay. aku nak sangat benda tu. if korang inform aku sayang korang lebih. haha. :P and untuk pengetahuan korang danbo bukan
domo kun okay. danbo lg cute dr domo kun. ee. tak suke domo kun. :3

hm. if ade orang bg danbo or cik ribena aku tu. 1st aku cubit pipi die,2nd aku kiss pipi die. haha. *gatalnye nak kiss orang. 3rd. aku sayang die extra. maksud nya sayang lebih lah tu. hehe. 

aku penah tgk danbo senyum. comel gila. mulut dia kecik je. geram aku. -.- hehe. okay. enough for now. ingat! nampak 2 benda nie kat mane2 inform aku. hehe. tatatititutu~

Older Post | Newer Post