Silent Heart ❦Tiny Hand
untitle.
Friday, 18 May 2012 | 23:23 | 0comments




assalamualaikum. sape2 yg bace nie. i want to say sorry sbb aku dah deactive fb aku.
one day,aku akan on balik fb. tp bukan sekarang. now aku just focus kat blog and youtube je.
no more fb in my life buat sementare waktu. :(

hm. aku nak cerita nie. korang bace dlm hati eh. jgn bace kuat2 nanti org dgr. korang yg kena marah.
bukan aku. :P aku tau korang pendengar yg baik. thats why korang slalu stalk blog aku kan? haha. perasan
jap. bkn nye aku tau sape yg slalu stalk blog aku yg hebat nie. hebat ke? hebat la jugak. bangge nie. hoho.
aku tak pernah mintak ape yang jd dlm hidup aku. aku terima je dgn hati terbuka. aku tak tau sape salah dlm hal nie. aku eh yg salah? sebab tinggal kan die n pegi kat org baru? aku ke yg salah? jwb la soalan aku tu.
aku tak pernah salah kn org baru dlm hidup aku sebab aku yg dtg dlm hidup die. aku yg dtg terhegeh hegeh kat die. bukan nye die dtg kat aku. then die terima aku dgn seadanya. korang tau kan mcm mane perasaan korang if orang yg korang suke, dpt terima korang seadanya. mesti la happy kan? macam tu la perasaan aku skrg. tapi aku rase aku tak layak nak dpt kebahagiaan hidup. sbb ape yg dtg dlm hidup aku and bnde tu buat aku happy selalu nye ade je problem. maybe aku nie kena hidup sorang2 dlm dunia yg bulat nie.
maybe aku dilahirkan kat dunia nie utk hidup tanpa pasangan and tanggungjawab aku just jage parents aku.
aku nak tanye la. salah ke aku nak cuba bina hubungan yg baru dlm hidup aku?? salah ke aku nak cuba utk sayang orang lain?? ape salah aku??
dulu time aku dgn dia brpe kali orang ketiga dtg. aku boleh sabar lg. tp sabar aku ade tahap jugak. kau janji dgn aku tak kan buat lg? and now kenape kau buat lagi? bile aku dah dpt orang baru kau suroh aku pegi dekat dia. kau ckp org baru dlm hidup aku maybe boleh jage aku. okay. aku pegi kat dia. now aku dgn die. please understand me! aku jugak nak hak aku sendiri dlm hidup aku. why before aku bgtau orang baru suke dia knpe kau tak halang aku?? kenapa????? tell me la!!!
kau tau aku perempuan kan. aku tak kuat nak lalu semue nie. sekeras mane pun hati aku nie,sedegil mne pun
perangai aku nie. aku still ade kelemahan. and kau sendiri dah nampak kelemahan aku.
aku bukan nak jatuhkan kau. but kau yg jatuh kan diri sendiri. tp walau mcm mane pun kite jauh,kite still ade
pertalian darah. sbb kite cousin. so kau boleh dtg cari aku bile kau ade masalah. aku takkan halang kau utk ceritakan problem kau kat aku. aku manusia biase sape lah aku nak halang kau. if kau ade simpan dendam
kat aku. bgtau aku. aku tak pijak kau. kau yg pijak diri sendiri. harap kau paham ape maksud aku.
penat aku menangis sebab hal nie je. mcm nak terkeluar biji mate aku tau tak.
mate lebam2. dah mcm penagih aku tgk muke sendiri. kau tau kan if aku syg kan someone tu bukan senang aku nak lepas kan die mcm tu je. mmg korang nampak aku lembut je. tp dlm hati sape tau? nak ke aku jd mcm dulu? marah2 orang sane sini. aku taknak la marah2. nanti muke cpt kedut. so ape masalah yg dtg dlm hidup aku,aku try untuk lalu bende tu dgn senyuman and bukan kemarahan. :')
if korang ade benda tak paham,korang boleh cari aku. jgn nak buat spekulasi sendiri. aku sepak korang nanti. and jgn nak gossip2 sgt. ade yg dpt mkn free pelempang nanti. :D
enough for now. aku nak mandi. aku tak mandi lg dr pagi. best. bau masam. aku bau sendiri best la. try korang bau. muehehe. k la. bubye~ 

Older Post | Newer Post