Silent Heart ❦Tiny Hand
♥with my lolipop♥
Wednesday, 30 May 2012 | 15:17 | 0comments
danbo. :)



assalamualaikum and welcome to my blog yeaaa. muahh! haha. *kiss utk die je* :Dlame jugak aku tak update post kat blog aku nie kan. tapi tak lah lame mane. aku je perasan sorang2.
aku mmg slalu perasan. so what? ade problem? if ade problem meh sini cerite kat aku ape problem
korang2 dgn aku ek. aku tak kisah pun. cerite je laaa. :) 

ehem2. btw aku nak cerite nie. best nye merayap dgn kwn2 aku hr nie. *cehh. sebut KWN2 konon mcm ramai je. pd hal 2 org je pn* -.- kiteorg pegi karoke. walaupun aku dgn 
nadia suare kecik besa kecik besa, tenggelam timbul tenggelam timbul. tibai je nyanyi sampai habis mase. mase tu 1 or 2 jam tak ape. kiteorg tibai 3 jam. haha.
sape kisah. bia laaa. hehe. dgn batuk2,sakit tekak,suare tak ade. karoke lg 
buat aku tambah tak ade suare sbena nye. tp sbb nk puas hati kan. nyanyi je la. :) 
mcm2 lagu kiteorg nyanyi. ade lagu rock lame la. ade lagu jiwang la. ade lagu rock batu. haha. korang tau tak rock batu tu ape? rock batu tu rock yg keras. hehe.
tapi tak ape nyanyi je sampai masing2 dah lembik baru diam. hehe. seronok beronok ronok kiteorg hari nie. hehe.
then pegi makan. isi perut yg dah lame kosong tu. hehe. tp tak ade la kosong mane. tapi lapar la jugak kan. :D
k la smpai sini je aku tulis. aku dah ngntok. nk tido. ZZZzzzz...


si dia-next time kite keluar same2 eh. :) i'll waiting. hehe. sy nak awak sihat. tak mau ngengade dgn org lain.
if sy tau awak ngengade dgn org lain. sy tak tau nak ckp ape. sy hanya mampu buat muke -->> :(
lebiu lalink. hikhik. :-* tatatititutu~

Older Post | Newer Post