Silent Heart ❦Tiny Hand
ape yang aku rase??
Thursday, 21 June 2012 | 08:36 | 0comments
-awak satu,saye satu-




assalamualaikum and welcome to my blog. hehe. korang sihat? malam2 macam nie memang best
buat blog post kan kan kan? :D
today aku nak cerita kat korang ape yg aku rase. hehe. korang agak2 tau tak ape yang aku rase?
aku rase korang tak tau. maybe ade yang tau. MAYBE la. hehe. :)

hm. memang sekarang aku dah dengan dia. korang tak tau ape yang aku rase. huhu. susah aku nak 

explain sebab aku takut ade yang salah paham nanti. hm. aku just nak cakap. i miss him so much! 
why im feel so alone even though im with him? guys,i think you understand what im gonna tell you all's.
aku perlukan perhatian. hm. when im tell you all's about this,maybe i will crying. pheww~
me with him. aku bukan setakat nak ade teman tapi aku perlu kan perhatian and kasih sayang yang

lebih dari kau. if kau terus buat aku mcm nie,maybe aku rase kite akan makin jauh. 
ye. aku paham kau kerja. jgn risau. aku tau tu. :) one more thing. aku tak tau la same ade dia still bace blog aku ke tak. aku rase dia dah tak bukak blog aku nie. i think im not important to you.  

enough for now. i cant continue. nanti makin banyak airmata aku jatuh. hehe. :')
thanks bace. come again.

wait a minute. dengar lagu kat bawah nie. peace~




    

  
                                                           













Older Post | Newer Post