Silent Heart ❦Tiny Hand
you have to know...
Wednesday, 13 June 2012 | 03:28 | 0comments
-danbo jugak yg comel-


assalamualaikum n hye. hehe. balik dr aussie tulang sengal2. dah mcm orang tua dah aku nie. -.-
tekak sakit la ape bagai la. biase la tu weather dekat sana and sini lain kan. sane sejuk je. sini panas je. :'D
nie aku nak cerita something. korang bace elok2 eh. thanks. post nie untuk die je sebenar nye. takpe2. bace ramai2. hoho~

awak kena tau yang sy nie memang kuat jealous. awk kene paham tu. kalau awak ade ape2 nak bagitau. bagi je la tau. tak ade sape marah. jangan lah bila nak cakap something tu tergantung. awak tau kan sy tak suke mcm tu. hm. sy tak suke la rase mcm awak sorok something dr sy. if awak ade benda nak bgtau. meh share with me. :)

tak kesah lah awk nak share ape. cerita je. sy dgr je. cukup la sekali dah kantoi. penat la. hari tu sy tgk muke awk mcm ade hide something dr sy. kenapa eh?? sy nie tak layak utk tau ke? kay. now i know. hm. 
takpe lah. taknak bgtau pun tak ape. tp jangan kantoi lg. hm.

aku memang jenis orang tak boleh kacau relation aku. yela. sape je suke kan. tapi kalau kau rase kau dah cukup bagus nak kacau life aku. try la. :) jgn salah kan aku tiba2 kau dpt "ayat2 cinta" dr aku pulak.
aku tak kacau life korang,korang jgn nak semak kacau life aku. seumur hidup aku,aku tak pernah amek
orang lain punye hak. melainkan orang lain amek aku punye hak ade la. mmg nak kena haktuihh la tu!
grr. huhu. jgn rase aku diam je aku tak tau pape eh. thnks bace blog aku nie haaa. bye.

#middle finger up! _|_

Older Post | Newer Post