Silent Heart ❦Tiny Hand
im not a QUEEN CONTROL.
Monday, 30 July 2012 | 03:17 | 0comments




assalamualaikum and hello. haha. aku just nak cakap,aku bukan la orang yg suke control hidup orang lain. aku just suke amek tau and suke tanye nak pegi mane and pegi dgn sape. huhu. orang memang susah paham aku. sebab kadang2 aku sendiri pun tak paham diri aku sendiri. hm.
aku tak salah kan kau dlm hal nie. aku sedar banyak benda yg kau rase aku nie control kau right? :D
aku bkn mcm tu sebenar nye. aku tak halang kau nak keluar dgn sape pun. kau je yang salah paham and tak tanye aku betul2. huhu. aku just NAK TAU JE YANG KAU KELUAR bkn HALANG KAU KELUAR.
tp kau kena tau u're the first man that scold me like that. aku terkejut,terkesima,terdiam and terkoma kejap. huhu. and kau kena tau aku break dgn kau bkn sebab aku da jumpe yg lain tp aku perlukan ruang utk fikir
bende nie baik2. aku just nak kau paham yang aku nie bkn QUEEN CONTROL kay!! 
ape2 pun. thanks come into my life and i just want u to know that im still loving you.
hekhek *blushing. :')

Older Post | Newer Post