Silent Heart ❦Tiny Hand
makan,makan,dan makan. ( ◠ ◠ )
Saturday, 15 September 2012 | 10:32 | 0comments
bnyk nye choc strawberry :*

assalamualaikum korang,korang and korang. hehe. korang ape kabo? sihat? :D
aku due tige ketul hari nie,tak berapa nak sihat la. kejap pening kepale,kejap selsema,
macam2 penyakit la. tp bukan la penyakit yg kronik. penyakit bese2 je okayyy. hm.
tp untuk mase sekarang nie,mood aku tak stabil lagi. aku tak tau ape yang kurang
tp still ade yang kurang. aku hope nanti aku cari keje,aku dpt keje yang elok and dapat 
mengurangkan stress aku.

pheww.. habis bebel kat atas td. now aku nak story sikit nie haa. dalam beberape hari or minggu
*aku tak sure* mood aku untuk makan datang. walaweyh. makan banyak babe. aku tak tau ape

yang aku makan. yang aku tau mmg aku makan banyak. hm. duduk rumah mesti ade bende
yang aku nak masak *kalau rajin la*. hehe. mcm hari tu,aku order pizza tau. lps makan pizza 3 keping tu,
aku bole ckp kat mama ape tau..

aku: mama,nasi ade tak? lapar la. :3
mama: bukan kau baru mmakan pizza ke td? kau makan td bace bismillah tak??
aku: *cakap dlm hati.. (aku pun tak ingat aku bace ke tak doa makan td.) hm*

hehe. tp kan aku rase that time aku dah bace doa. rase nye la. :3 
and if korang nak tau.. if korang tau la... tanak amek tau aku kesah ape. hehe. aku tak ade

rugi pape pun. wekkk! haha. okay. sambung. if korang nak tau *ulang ayat yang same.. annoying tak?*
aku nie jenis yang gila cheese. aiseyhhh. if aku dapat roti naan cheese tu lagi pulak extra cheese.
slrrppp~ berkumpul airliur nie ha. tak payah banyak cite la. mmg aku hadap sorang. korang jgn nak curi2 aku punya naan cheese. roti canai cheese. pizza hut tu pun kalau bole aku nak extra double cheese. yummy!
teringat cheese lava. pergh! meleleh. sedap nye aihh. kan aku ckp. aku mmg gila cheese. hehehoho.


Then,semlm(hr jumaat) aku dgn nadia pegi pasar mlm tau. pasar mlm kat taman seraya tu. tau tak?
aku tau korang tak tau kan kan kan? pegi cari kat google map. tp ade ke tunjuk jalan pegi pasar
mlm? hm. haha. ape2 je la. banyak jugak aku dgn die beli makanan. beli macam utk stok 2 bulan. beli nasi goreng,air sedap,biskut,cendawan goreng,keropok lekor. hehe. lame aku tak makan keropok lekor. terharu jap semlm keropok lekor. :D aku terlupa satu lagi.. samosa. hehe. lagi banyak aku tgk makanan lagi aku rase macam "nak makan nak makan." aku pun tak tau kenapa aku makan banyak macam nie. 

tapi still tak bole lupa dulu la. time aku kena denggi. that time tanak makan ape2. tak ade selere. bese la
denggi kan. tp lps baik dr denggi tu,macam2 aku makan. mak aku terkejut tgk aku makan mcm tu sekali. 
aku sendiri terkejut aku makan banyak mcm tu. macam tak makan sebulan. haha. 

and now,aku dah kurus,aku dah kurang makan. entah kenapa. haha. slim je. ade pulak orang cakap aku macam papan. what the... *tak ade pape la*
aku tak ade la kurus mcm tu sekali. aku atas sikit dari kurus. haha. pandai2 la korang anggap aku macam mane. sape yang pernah jumpe aku tu tau la aku macam mane kan kan kan kan???
banyak nye aku bebel. tangan pun dah start lenguh. mate aku pun dah start sakit. jap lg nak tgk tv. :P
bye2~ thanks bace auw auw. :)



Older Post | Newer Post