Silent Heart ❦Tiny Hand
aku rindu dia???
Wednesday, 21 November 2012 | 04:53 | 0comments




Assalamualaikum and hye. Hehe. Korang semua nmpak tak title aku kat atas tu? Aku rase korang mesti nampak kan.. ? if tak nampak tgk la lagi sekali. Tak salah pun. Nak tgk bnyk kali pun tak ape. :D
aku ade benda nak share dgn korang. Hm. Actually aku rindu dia. Aku rindu dia bila dia sweet2 dgn aku.
aku rindu bila almost every night dia wish goodnight. Aku rindu semua pasal dia. That’s why aku lama dgn dia dulu. Aku tak tau kenapa aku tiba2 rindu dia. Bila aku rindu dia aku rase macam nak nangis. Pd hal aku mmg dah nangis pun. Wahahaha. Dia je tak tau. Aku tak bgtau Sebab aku tanak rosak kan relay orang. Tapi bila aku tgk dia dgn gf dia,menipu la aku cakap aku tak jealous. Hm. :’(
seriously aku rindu dia babe! Dah macam2 orang aku kenal tp tak jugak stay lama. Semua kejap. 
-ya Allah ya Tuhan ku,berikan lah aku kesabaran dlm menghadapi dugaan dr mu ya Allah. :’(-


Dalam keadaan aku demam panas aku menangis just rindu and ingat dia sorang. Aku rindu dia panggil aku macam2 name. aku tak tau nak mengadu kat sape. Aku takut if aku mengadu kat sape2, aku menangis depan dia nanti. Hm. Segan la if aku nangis depan orang. So better aku just mengadu kat miss blog aku nie. Atleast  tak ade sape nampak kecuali Allah. And Dia sorang je tau macam mana perasaan aku sekarang. And aku tak nak bgtau orang sebab aku tak nak la orang cakap aku niemengade2 plak kan. Aku paham orang sekarang macam mana. Hm. Hope one day aku jumpe orang yg macam dia. :’D
and aku harap orang yg aku jumpe 1 hari nnti bole jd imam untuk anak2 aku pd mase akan datang.    
thanks bace. Sorry sebab ter-over sedih pulak mlm nie. :’)


Older Post | Newer Post