Silent Heart ❦Tiny Hand
resign???
Sunday, 16 December 2012 | 05:35 | 0comments



Assalamualaikum and hye. Hehe. Yes. Hari nie hari paling sedih bagi aku. Aku dah resign. 
susah nye aku nak benti keje. Staff kat sane semue baik2. Sedih gile kot nak benti. Ntah2 nanti aku x jumpe dorang dah. *k aku rase nak nangis*

bukan senang nak dpt keje kat situ. Aku harap time aku keje kat situ ade lagi supervisor and manager yg spoting2. Aku rindu nak duduk cashier. Aku rindu nak gelak2 dgn dorang. 
staff kat sane semue best. The best ever. Hope time aku masuk part time dorang ade lg. 
yeaaaa. Walaupun bnyk kne marah dgn manager,aku x kesah. Aku pham dorang pun jalan kan tugas. Name pun manager. X kan la langsung x marah kannnn. Dorang terkejut bile aku dgn nadia resign hari nie. Aku sendiri pun terkejut aku dah resign. Cepat nye mase berlalu. Confirm before tido jap lg aku banjir. Huhu. :’(


Cume kadang2 ade staff2 yg pelik2 sikit buat aku rimas sikit la. Tp majoriti semua baik2 la. 
baik,spoting,comel la senang cite. Haha. Aku nak snap dgn korang semua tp x sempat sbb berhenti secare tibe2. Sian dorang kt toysRus x cukup staff tp nak buat mcm mane aku dgn nadia dah nak sambng bljr. Bnyk bnde kiteorg kne urus kan. Medical check up x buat lg. Nak mintak cop ‘MOHOR’ pengetua smk pandan mewah lg. Buat acc bank islam lg. Beli brg2 utk prepare aku masuk hostel. Sorry k rakan2 toysRus sekalian. Ade salah silap maaf kan sy. :’)
korang keje elok2 k. Baru sehari resign aku dah rindu mcm sebulan x keje. Hm........
thanks for reading.. :*

Older Post | Newer Post