Silent Heart ❦Tiny Hand
*termenung...........*
Friday, 8 February 2013 | 22:17 | 0comments





*fuhh. Fuhh* tiup habuk. Haha. Assalamualaikum and hye. Long time tak on blog. Rindu nye.
ite busy la skrg. :P ite da dah masuk belajar. Kat kolej poly-tech mara shamelin,kl. Hehe.
life aku beza sekarang. Duduk hostel. Yang penting,kwn2 aku kat dorm semue terbaik. The best ever.
aku takut masuk belajar satu je. Takut tak dapat score dgn baik. Tengok la kisah silam aku mcm mane.
bestfriend aku je tau aku mcm mane dulu. Teruk babe. Yang mane nak nilai aku baik tu fikir 2 kali k. aku tak cakap aku jahat tp mane ade org perfect dlm dunia nie sayang. Aku try buat yang terbaik. Next week dah start busy. Busy dgn assgmnt,quiz and paling penting midterm. Dah dekat oi. Mcm tak sangka dah nak masuk bulan 3. insyaAllah aku try control diri aku utk keluar,enjoy. Kejap je mira. Pejam celik pejam celik dah midterm. try berusaha sebaik mungkin. i know u can do it sayangsss. *ups. Ckp sorg2 plak.*
aku try paham dgn aku ape yang aku study. Ade classmate aku ckp die takut tgk aku. takut aku tak bole score. Ergh! Jangan dgr cakap die. Janji kau study and jgn drop satu paper pun. Please mira. 5 paper je. Actually 6 tp satu tu tak ade exam.

first thing yang kau kena buat,kau mesti solat mira. Banyak kan berdoa supaye Allah buka hati kau utk terima pejaran yang lecturer kau dah ajar. Try paham kan ape yang dorang sampai kan. Jgn tau tidur je. Ohmygaddddd! Please mira. Aku taknak parents and family aku pandang rendah. Tapi tu la adik dah cakap,adik lebih kpd kemahiran bukan bace or buat notes je keje aku. aku ingat nak buat notes ptg nie tp aku tak berapa nak sihat. Demam and flu sikit. Hope cepat baik. Aku nak study lagi. Sempat ke aku study doe?? Someone please give me a support.

about love. Hm. Im not sure that im still love him or not. Sbb aku rase mcm aku tak ade hati and perasaan. aku rase mcm aku dah tawar hati. Aku dah tak rase nak bg kepercayaan aku kat laki. Laki sekarang tak pernah appreciate someone yang sayang die. Aku je mcm ngegeh kat dia. but its okay. Aku try cari someone more better. Someone yang bole ganti kan “dia”. aku nak tgk sama ada kau boleh beat tak die yang dgn aku selama 2 tahun setengah tu. Okay. Sampai sini je aku story mory. If aku ade free time aku merepek meraban lagi k aku kat sini. Thanks bace.
J

Older Post